Diverse informationer

Hvordan kan jeg bestille et katalog hos Hoffmann Group?

Som forretningskunde kan du bestille et katalog gennem vores kundeservice, ring venligst til tlf. +45 70 26 41 51.

Hvorfor ser jeg andre priser end de aftalte?

Log dig venligst på for at kunne se dine priser med din rabat.

Hvor finder jeg mit kundenummer?

Meld dig venligst på. Dit kundenummer vises øverst ved skærmens kant.

Hvorfor fungerer bladrekataloget ikke?

Bladrekataloget stilles til rådighed i form af en Flash-programmering. Bemærk venligst, at Flash-anvendelser ikke kan vises på apparater med IOS eller Android drivsystem. Desuden kan der ikke søges nach sider eller artikler i fuldskærmmodus på grund af software.