Diverse informationer

Hvordan kan jeg bestille et katalog hos Hoffmann Group?

Som forretningskunde kan du bestille et katalog gennem vores kundeservice, ring venligst til tlf. +45 70 26 41 51.

Hvorfor ser jeg andre priser end de aftalte?

Log dig venligst på for at kunne se dine priser med din rabat.

Hvorfor fungerer bladrekataloget ikke?

Bladrekataloget stilles til rådighed i form af en Flash-programmering. Bemærk venligst, at Flash-anvendelser ikke kan vises på apparater med IOS eller Android drivsystem. Desuden kan der ikke søges nach sider eller artikler i fuldskærmmodus på grund af software.

Hvorfor vises de indlæste stregkoder som særtegn?

Ved ældre eScan-softwareversioner kan det være, at der overføres særtegn i stedet for tilsvarende artikelnummer ved aktiveret omskifttaste (Caps Lock Taste). Installer venligst den mest aktuelle eScan-software, som du finder under "Software" i serviceområdet.

Hvor finder jeg mit kundenummer?

Meld dig venligst på. Dit kundenummer vises øverst ved skærmens kant.