Tekniske informationer

Hvad er cookies og hvordan bruger Hoffmann Group dem?

For at designe vores website attraktivt og muliggøre anvendelsen af bestemte funktioner bruger vi på forskellige sider såkaldte cookies. Her drejer det sig om små tekstfiler, der gemmes på dit slutapparat. Nogle af de cookies, som vi bruger, slettes igen, når browseren lukkes ned, altså efter at du har lukket din browser, (såkaldte besøgscookies ). Andre cookies forbliver på dit Apparat og gør det muligt for os at genkende din browser ved næste besøg (persistente cookies). Du kan indstille din browser således, at du bliver informeret om at en Cookie gemmes og enkeltvis afgøre om det skal tillades eller cookies i bestemte tilfælde skal udelukkes eller generelt skal udelukkes. Hvis du ikke tillader cookies kan vores websites funktionalitet blive indskrænket.

Hvilke browserversioner understøttes?

Internet Explorer fra version 9 og de aktuelle versioner af Mozilla Firefox og Google Chrome understøttes.