SIMPLE SYSTEM: HET PLATFORM VOOR INDIRECTE INKOOP

Sinds de oprichting in 2000 heeft simple system de inkoopkosten voor C-artikelen geoptimaliseerd door meer dan 700 leveranciers op één platform te bundelen.

Door het bereik en de leveringscompetentie van alle leveranciers, de koppeling met uw ERP-systeem en het professionele advies, optimaliseert u uw inkoopprocessen en bespaart u proceskosten.

De Hoffmann Group is sinds het begin aandeelhouder en oprichter van het inkoopplatform simple system. Dit biedt u leveringszekerheid met gereedschap, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen, evenals professioneel advies.


UW VOORDELEN DANKZIJ INKOPEN VAN C-ARTIKELEN MET SIMPLE SYSTEM

De inkoop van C-artikelenis zeer tijdrovend en veroorzaakt meestal hoge proceskosten. Met het eenvoudige inkoopplatform simple system kunt u terugkerende processen automatiseren, eenvoudig zoeken naar producten en diensten bij leveranciers en snel en eenvoudig vragen en bestelprocessen afhandelen:

  • Link naar ERP: Profiteer van de eenvoudige koppelingsmogeljikheid van simple system met uw ERP-systeem en verminder de handmatige inspanning van het bestelproces en alle daaropvolgende processen.
  • Handhaaf uw eigen inkooprichtlijnen: Overeengekomen prijzen worden door simple system automatisch overgenomen en u bespaart verdere onderhandelingsinspanningen.
  • Snelle implementatie: simple system en de Hoffmann Group ondersteunen u met uw projectteam tijdens de implementatie.
  • Procesoptimalisatie: Door de optimalisatie van logistieke en administratieve processen kunt u gratis middelen gebruiken voor de belangrijke corebusiness.
  • Click & Order-functie: Voeg eenvoudig extra catalogi toe aan uw account.

Wilt u eBusiness advies om uw individuele processen te optimaliseren? Onze ervaren eBusiness-medewerkers analyseren uw bestelling, productie en productieprocessen en ontwikkelen individuele oplossingen om uw processen te optimaliseren en proceskosten te verlagen.

U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of fax.

Naar het eBusiness-advies

Meer informatie over andere eBusiness-oplossingen van de Hoffmann Group, om door middel van het gebruik van eProcurement resp. elektronische inkoop uw kosten en inspanningen op het gebied van inkoop aanzienlijk te verlagen.