Flexibeler, veiliger en efficiënter met onze elektronische catalogus

Uw voordelen dankzij het gebruik van elektronische catalogi

U kunt een elektronische catalogus snel en gemakkelijk in uw inkoopsysteem integreren en zo profiteren van foutloze, actuele en individuele product- en service-informatie. Bovendien vormt een elektronische catalogus de basis voor elektronische gegevensuitwisseling, die foutloze overdracht van artikelgegevens garandeert (zonder mediaonderbreking). Hiermee kunt u uw aankoop optimaliseren en uw inkoopkosten verlagen.

De elektronische catalogi van de Hoffmann Group

De elektronische catalogi van de Hoffmann Group geven u snel toegang tot meer dan 100.000 artikelen die kunnen worden geclassificeerd volgens eCl @ ss of UNSPSC ter ondersteuning van uw interne goedkeurings- en autorisatieprocessen. Elke elektronische catalogus wordt individueel voor de klant gemaakt en bevat gedetailleerde productbeschrijvingen, afbeeldingen, gegevensbladen, veiligheidsinformatiebladen en klantspecifieke prijzen:

  • In 18 talen
  • Meer dan 100.000 artikelen
  • In alle gangbare formaten (BMEcat, CIF, CSV, XLSX, txt)
  • Met eCl @ ss of UNSPSC-classificatie

Heeft u vragen?

Wilt u eBusiness advies om uw individuele processen te optimaliseren? Onze ervaren eBusiness-medewerkers analyseren uw bestelling, productie- en productieprocessen en ontwikkelen individuele oplossingen om uw processen te optimaliseren en proceskosten te verlagen.

U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of fax.

Naar het eBusiness-advies

Meer informatie over andere eBusiness-oplossingen van de Hoffmann Group, om door middel van het gebruik van eProcurement resp. elektronische inkoop uw kosten en inspanningen op het gebied van inkoop aanzienlijk te verlagen.