• Lageret holder lukket onsdag den 01. maj 2024 grundet helligdag i Tyskland. Ordrer ekpederes den 02. maj 2024.
(fra venstre til højre): Sikkerhedsskoen GARANT ‚comfort‘ som sko, sandal og strøvle
(fra venstre til højre): Sikkerhedsskoen GARANT ‚comfort‘ som sko, sandal og strøvle

Godt og sikkert til fods i sandaler og støvler

5. nov. 2021

GARANT sikkerhedsskoen ‚comfort‘ findes fra dags dato ikke kun som sko, men også som sandal og støvle. Sandalen med stor netindsats sikrer et ideelt fodklima på varme dage. Den fås i sikkerhedsklasse S1 og i sikkerhedsklasse S1P med beskyttelse mod indtrængen. GARANT sikkerhedsstøvle comfort opfylder derimod sikkerhedsklasse 3. Den er problemfrit fremstillet til at beskytte fødderne mod vandindtrængning og beskytter ligesom alle GARANT sikkerhedssko ‚comfort‘ mod elektrostatisk udladning (ESD).

I GARANT ‚comfort‘-sikkerhedskomodellen mødes klassisk design med høj bærekomfort. Det slidstærke overmateriale af let mikrofiber og det åndbare for tilpasser sig blidt til fodens form; skoen fås i to forskellige bredder og har derfor en god pasform, selv for brugere med bredere fødder. Indlægssålen med hældæmpning fås i tre styrker og vælges efter kropsvægt. Skoen mindsker således belastingen på knæ og rygsøjle og bidrager i høj grad til en smertefri arbejdsdag. Den skridsikre ydersål GARANT comfort TPU med Turning Point giver sikkert fodfæste på værkstedet og i produktionen og er dermed et plus i sikkerhed.

Alle GARANT sikkerhedssko „comfort“ fås i størrelserne 36 til 48 og kan bestilles i eShoppen www.hoffmann-group.com samt via Hoffmann Group kataloget 2021/2022.

Direkte køb

Log ind på din konto

I varekurven

Til varekurven
Til varekurven