Hoffmann Group

Rólunk

Hoffmann Group – Európa vezető rendszerpartnere a minőségi szerszámok területén

Az egyszerű és hatékony beszerzési és gyártási folyamatok döntően járulnak hozzá a vállalatának sikeréhez. Ha érdekli Önt, hogyan válhat még jobbá, egyszerűen forduljon hozzánk. Miért? Meghallgatjuk. Önnel gondolkodunk. Előre gondolkodunk. Az Ön előtt álló kihívások a miénk is. Ismerje meg Európa vezető rendszerpartnerét a minőségi szerszámok területén.

90.000

katalógus termék

99 %

szállítási kapacitás

1.400

képzett szaktanácsadó

50

telephely világszerte

Egyszerűen a legjobb megoldások a komplex feladatokhoz

Önnek az a célja, hogy kitűnő eredményeket érjen el szerszámaival? Az ipari eszközök legjobb márkáit felvonultató kínálatunkban garantáltan megtalálja a megoldást. Szinte teljes elérhetőség mellett. A minőségi szerszámok rendszerpartnereként három fő kompetencia kombinációjának egyedülálló szolgáltatási portfólióját kínáljuk Önnek:

Kereskedelmi szakértelem

Megbízható ellátás minőségi szerszámokkal.
A katalógusban és az eShop-ban szereplő több mint 85.000 termékkel, valamint az adatbázisunkban szereplő további 500.000 árucikkel a legaktuálisabb és legjobb teljesítményű választékot kínáljuk GARANT és HOLEX szerszám márkáinkkal, valamint 500 vezető gyártóval.

Alacsony lekötött tőke a maximális szállítási kapacitásnak köszönhetően
Európa legnagyobb szerszám logisztikájával és 99%-os szállítási kapacitással az Ön logisztikája számára a legmagasabb ellátási biztonságot garantáljuk minimális lekötött tőke mellett.

Maximális szállítási pontosság a nagyobb termelékenység érdekében
Minden nap 60.000 tételt küldünk el 99,9%-os szállítási pontossággal 24 órán belül Németországban és 48 órán belül Európában. Ez egyedülálló a piacon.

Herstellerkompetenz

Gyártói szakértelem

Állandó prémium minőség
Több mint 45 éve vagyunk jelen sikeresen a piacon a GARANT prémium szerszám márkánkkal. Az előállításhoz világszerte a legjobb gyártóhelyeket választjuk ki. A kínálat több mint 40.000 tanúsított csúcsminőségű szerszámot tartalmaz minden felhasználási területre.

A tökéletességig fejlesztünk
A 12 saját technológiai központunkban a felhasználók, vezető beszállítók és intézetek segítségével innovatív GARANT termékeket fejlesztünk a legjobb ár/érték arány mellett. Ezen felül a GARANT Productions műhelyberendezéseket fejleszt és gyárt Németországban, melyeket világszerte forgalmaz.

Jó ipari minőség vonzó áron
A HOLEX minőségi szerszám márkánk megközelítőleg 14.000 terméket foglal magában szinte minden felhasználási területen. A termékeket erős terhelés alatt is jó stabilitás, minőség és megbízhatóság jellemzi.

Servicekompetenz

Szolgáltatási szakértelem

Magas szintű szaktudás minden területen
Az 1.400 szaktanácsadó a forgácsolás, méréstechnika, műhelyberendezések, PSA és E-Business területén a legjobb megoldást dolgozza ki Önnel együtt. Támogatást nyújtanak Önnek abban, hogy a beszerzési és termelési folyamatok még gördülékenyebben és hatékonyabban történjenek.

Világszerte elérhető tanácsadó hálózat
Szaktanácsadóink több, mint 50 országban a helyszínen rendelkezésére állnak.

Auszeichnungen

Az ügyfeleink által kitüntetve


A minőségi szerszámok piacvezetőjeként több mint 135.000 ügyfelünk 95 százalékánál kiemelt beszállítóként vagyunk jelen. Ennek valószínűleg az az oka, hogy ügyfeleink 100%-át kiemelt ügyfélként kezeljük.

A Hoffmann Group sikerét bizonyítja ügyfeleink folyamatosan növekvő száma. Németországban kevés olyan fémfeldolgozó ipari cég van, amely nincs velünk kapcsolatban. A legkülönbözőbb méretű, a legkülönbözőbb területeken tevékenykedő cégek bíznak meg a teljesítményünkben. A számos kitűntetés jóleső visszaigazolást és ezzel egyidejűleg ösztönzést jelent.

Számos referencia igazolja a munkánkat

A gördülékeny, hatékony beszerzési és termelési folyamat döntően hozzájárul ügyfeleink vállalatának sikeréhez. Olvassa el, ügyfeleink hogyan optimalizálták velünk fenntarthatóan a gyártási folyamatukat.

"A GARANT XTRIC olyan verhetetlen ár/érték aránnyal rendelkezik, mely eddig ismeretlen volt a számunkra. Az olyan jellemzők, mint a pofák cseréje, teljesen meggyőztek minket."

Christian Knödlseder, a Kühberger Metalltechnik GmbH ügyvezetője

"Az új GARANT long life legyezős csiszolótárcsák kiváló minőségűek és jóval hosszabban tartanak, mint az eddigi tárcsáink. Ezek már az első teszt során teljesen meggyőztek minket!"

Andreas Rotunno, az üzemi eszközök gyártásának és a lakatosüzemnek a vezetője KUKA Deutschland GmbH-nál

"A GARANT MKD váltólapkának köszönhetően olyan minőségben tudunk esztergálni, amely fölöslegessé teszi a polírozást. Így a Németországban végzett saját gyártás már éppen olyan kedvező, mint az alkatrészek távol-keleti beszerzése."

Markus Schwermer, a Stiemert Duschglas ügyvezetője

Vorstand Hoffmann Group

Az elnökség

Tovább fejlődni. Ügyfeleink érdekében. Vállalatunk érdekében.

Unternehmenskultur

Vállalatkultúra

Mindig sikerül hűnek maradnunk erős értékrendszerünkhöz.

Soziales Engagement

Társadalmi elkötelezettség

Már évtizedek óta kiállunk az emberek és a környezet mellett. Ez a kötelezettségvállalás a kultúránk része.

Standorte und Partner

Telephelyek és partnerek

Több mint 50 országban helyben megtalál minket.

Kunden

Az ügyfeleink

A legkülönbözőbb területeken működő elégedett ügyfelek nagy száma önmagáért beszél.

Hoffmann Historie

100 év történelme

Sok minden, ami minket ma jellemez, a történelmünkből ered. Ez a sikeres jövő alapja