Dans la nature,  tout comme dans le monde des outils, la perfection l'emporte.

GARANT, la marque d'outils de qualité, référence des compétences de fabricant de Hoffmann Group, est  à son image. Avec plus de 40 000 outils de qualité à la pointe de l'innovation et de la technicité, GARANT saura répondre à toutes vos exigences et vous accompagner dans tous vos domaines d'application.

Het antwoord is eenvoudig. GARANT.

De natuur. Krachtig, bestendig, souverein. Kunnen we voor onze gereedschappen van haar leren? Ze schept telkens iets nieuws, past zich voortdurend aan en uiteindelijk krijgt de beste oplossing de overhand. Op die manier ontwikkelen wij ook onze GARANT-gereedschappen.

Extra informatie

LP-Gewaehrleistung-EN-800x1100px.jpg

Met GARANT biedt de Hoffmann Group u een toepassingen overstijgend Premium-assortiment met maximale beschikbaarheid in de beste prijs-/prestatieverhouding, tezamen met een krachtige service voor meer productiviteit uit één hand.

Er zijn vele sterke prestaties, die u van GARANT laten profiteren:

  • meer dan 25.000 GARANT-producten uit de toepassingsgebieden verspaningstechniek, spantechniek, meettechniek, slijp- en snijtechniek, handgereedschap en bedrijfsinrichting.
  • Premium-kwaliteit in de beste kwaliteit-/prijsverhouding. 90 Jaar ervaring.
  • Ons eigen ontwikkelingsteam, twaalf eigen testcentra alsmede gecertificeerde testprocedures.
  • GARANT-producten zijn innovatief en volgroeid.
  • GARANT-voorraadartikelen zijn bij de Hoffmann Group voor 99 procent binnen 24 uur leverbaar.
  • 10 Jaar garantie - GARANT.*
     * 10 Jaar garantie op materiaal en fabricage van de GARANT producten bij beoogd gebruik, uitgezonderd reguliere slijtage door mechanische belasting en alle elektronische componenten.
    * 10 Jaar garantie op materiaal en fabricage van de GARANT bedrijfsinrichtingsproducten bij beoogd gebruik, uitgezonderd reguliere slijtage door mechanische belasting en bedrijfsinrichtingen die in containers worden gemonteerd, alsmede alle elektronische componenten.

 

 

 

Certificeringen en awards

8152-LP-Awards-Garant-800x1000.jpg

Elke dag opnieuw worden we geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en doen we onze uiterste best.
Voor GARANT betekent dat de consequente doorontwikkeling van producten en services – onder optimale omstandigheden.
Wij willen permanent voldoen aan de hoge eisen van onze gebruikers. Daarom ontwikkelen wij onze beproefde GARANT-producten voortdurend verder in nauwe samenwerking met onze klanten en toonaangevende instituten.
Hierbij laten we ook de kennis uit de gesprekken met ervaren gebruikers meespelen. Uiteindelijk bestaat er geen betere test dan de praktijk.

Bij alles staat voor ons de premium-kwaliteit voorop:
niet voor niets zijn wij als producent volgens VDA 6.4 en ISO 9001 gecertificeerd en beschikken we dus over een optimaal kwaliteitsmanagement.