6907_Panorama_Slider_2048x470_ultrawide.jpg

Meettechniek van de Hoffmann Group

Messtechnik-Katalog_800x500.jpg

Het mag afgemeten klinken, maar beter gaat het niet: de Hoffmann Group biedt deskundig meettechniek-advies, krachtige merken, innovatieve producten en pefecte service.

In onze actuele meettechniek-catalogus met meer dan 140 pagina's wachten hypermoderne techniek, gereedschaps-highlights, productinnovaties en professionele services op u! Werp een blik in onze bladercatalogus en laat u zich overtuigen door de uitgebreide meettechniek-selecties van de Hoffmann Group.

Een uitgebreid meettechniek-assortiment vindt u ook in onze hoofdcatalogus.

LP_Messtechnik-Katalog-Beratung.jpg

Deskundig advies

Doordachte meettechniek-concepten uit één hand betekenen voor u betrouwbare en nauwkeurige totaaloplossingen. 40 Meettechnici adviseren u professioneel en producentoverlappend - bij u op locatie of in één van onze meer dan 10 democentra.

Vraag uw meettechnicus van de Hoffmann Group ernaar
- op de pagina's 4 en 5 in de bladercatalogus of in de volgende download-PDF vindt u alle contactgegevens.

LP_Messtechnik-Katalog-Marken.jpg

Krachtige merken, perfecte service en innovatieve producten

Vertrouw op de gerenommeerde meettechniek-merken van de Hoffmann Group, Europa's toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap.

Duitslands grootste kalibratielaboratorium
staat met uitgebreide en deskundige services tot uw beschikking. Onze kalibratieservice voor maximale precisie is snel, eenvoudig en auditzeker.

Hiervoor hebben wij altijd de passende meettechnische oplossing uit het uitgebreide meettechniek-assortiment: van handmeetapparatuur tot en met 3D-coördinatenmeetmachines - bij de Hoffmann Group bent u aan het juiste adres.

7858_LP_Messtechnik_Logos.jpg