Hoffmann Group Connected Manufacturing

De eenvoudige oplossing voor de digitalisering van uw productie

Hoffmann Group Connected Manufacturing is de softwareoplossing voor planning, controle en algemene organisatie van de productie. Deze stap in de digitalisering garandeert een uitstekende transparantie en een bijbehorende verhoging van de efficiëntie in alle processtappen van uw productie.

Welke meerwaarde biedt Hoffmann Group Connected Manufacturing?

Welke meerwaarde biedt Hoffmann Group Connected Manufacturing?

De innovatieve software ondersteunt u bij het omgaan met de dagelijkse uitdagingen in de productie. Naast het vereenvoudigen van het werk, wordt het risico op fouten en schade geminimaliseerd. De continue communicatie en data-uitwisseling met alle productiesystemen zorgt voor het ideale netwerk van individuele processtappen, productiemiddelen, productiemateriaal en producten. Hierbij worden alleen de kerntaken getoond in de software en worden complexe taken op de achtergrond uitgevoerd. Voor u betekent dat: geen overbodige invoervelden of informatie, waarvoor uitgebreide scholing vereist is, of communicatieproblemen.

Wat betekent dat in detail?

De Hoffmann Group Connected Manufacturing stelt productiebedrijven in staat zich te concentreren op waardetoevoegende activiteiten. Omdat met de software klant- en ordergegevens volledig digitaal kunnen worden beheerd. Het gereedschapsbeheer maakt de besturing en organisatie van de volledige gereedschapscyclus mogelijk. Het is dus altijd mogelijk om tools te vinden en te identificeren, en om het gebruik van tools in het verleden te bekijken.

Zo is het eenvoudig om te controleren of het gereedschap al veelvuldig is gebruikt of zonder problemen kan worden gebruikt voor de volgende klus vanwege de korte gebruikstijden. Gegevensoverdracht tijdens het vooraf instellen van het gereedschap en bij het instellen van de machine is kinderspel, puur digitaal, zonder tijdrovende en foutgevoelige handmatige invoer van gereedschapsgegevens. Dit bespaart tijd en zorgt voor processtabilisatie.

De implementatie van de browsergebaseerde software en de verbinding van de machines met uw productie kunnen dankzij de nieuwste software-architectuur in zeer korte tijd worden gerealiseerd. De bediening is kinderspel en zo intuïtief dat er geen speciale training vereist is. Na een korte introductie bent u klaar om te gaan.

Ontdek uw voordelen:

1. Transparantie in de productie

 • Actueel overzicht over alle gereedschappen en hun parameters.
 • Lokalisatie en identificatie van gereedschap.
 • Overzicht over de machinestatus en aanstaande opdrachten.

2. Vermindering van inspanningen en gemakkelijker werken

 • Verkorten van zoek- en wachttijden.
 • Centrale productiedocumentatie maakt informatieuitwisseling gemakkelijker.
 • Eenvoudige orderaansturing en beheer.

3. Meetbare kostenverlaging

 • Optimalisering van de magazijnvoorraad.
 • Verbetering van gereedschapsgebruik en planning daarvan.
 • Doordat medewerkers zich op de essentie concentreren neemt de efficiency toe.

4. Minimalisering van schades/vermijden van fouten

 • Voorkomen van overdrachtsfouten-/typfouten.
 • Gereedschapshistorie dient als basis voor toekomstige optimalisaties
 • Live-status volgen.

Alle technische vereisten

Hier vindt u de actueel aangeboden interfaces:

 • Machinebesturingen: Heidenhain TNC426, iTNC530, TNC640 of Siemens 840 D
 • Instelapparaten: GARANT VG1 of Zoller
 • CAD/CAM: Tebis, MasterCAM oder SolidCAM
 • Gereedschapsuitgifte (optioneel): GARANT Tool24

Wij proberen zoveel mogelijk systemen af te dekken en werken daarom continu aan het koppelen van nog meer systemen. Vraag gerust uw Hoffmann Group-advisuer naar de nieuwste interfaces.

Hebben we uw interesse gewekt? Maak dan vandaag nog een afspraak:

Telefoon: +31 74 2077000
E-Mail: HNL-verkoop@hoffmann-group.com

Klantenmening

Hoffmann Group Connected Manufacturing in de praktijk

Productiviteit omhoog, kosten omlaag: het CNC-verspaningsbedrijf Karlheinz Hahn van Straubing waagde zich aan netwerkproductie en kreeg advies van de experts van Hoffmann Group Connected Manufacturing - de moed werd beloond.

Lees hier hoe het bedrijf profiteert van de Hoffmann Group Connected Manufacturing en hoe het snel en gemakkelijk tot 20% kosten kan besparen in het productieproces en het foutenpercentage met 100% kan verlagen.

Ontdek hier uw optimaliseringspotentieel

Benieuwd hoe u uw productie kunt optimaliseren met Hoffmann Group Connected Manufacturing? U kunt ervaren hoe dit wordt gedaan door een rondleiding door een productieproces te volgen - een directe vergelijking met en zonder de Hoffmann Group Connected Manufacturing. .Meer informatie>

Heeft u vragen?

Wij adviseren u individueel over het thema Connected Manufacturing, om samen met u de juiste oplossing voor uw toepassing te vinden.

Telefon: +31 74 2077000