Op maat gesneden bedrijfsinrichtingsoplossingen

Eén kast of de uitrusting van een hele hal. Welke taak u ook moet uitvoeren, wij leveren daarvoor de passende bedrijfsinrichtingsoplossing. Als complete aanbieder van bedrijfsinrichtingen bieden wij u alles uit één hand. Van de eigen productie tot deskundig advies en sleutelklare montage. Altijd geconcentreerd op absolute kwaliteit en maximale functionaliteit met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit ontziet uw budget en garandeert efficiënte arbeidsprocessen.

Deskundig advies

Fachberatung Betrioebseinrichtung 800x400 final.jpg
Profiteer van de uitgebreide kennis van onze deskundige bedrijfsinrichtingsadviseurs. U krijgt deskundig advies, van de analyse van benodigde artikelen tot en met de montage Ons perfecte productassortiment en de diverse oplossingen betekenen aanzienlijk efficiëntere arbeidsprocessen voor u of anders gezegd, een grote kosten- en tijdsbesparing. 

Planning

Planung_400x200.jpg

Wij bieden een op CAD gebaseerde projectplanning: een detailgetrouwe, op de praktijk gerichte vormgeving van werkplekken en een transparante systeemopbouw inclusief virtuele simulaties. Bovendien houden wij rekening met factoren zoals ergonomie, loopruimtes, lichtverhoudingen, arbeidsveiligheid en de 5S-methode.

Ontdek nog meer mogelijkheden voor individualiteit.

- Een grote materiaalkeuze voor werkbladen.
- Betrouwbare sluitsystemen.
- Praktisch indelingsmateriaal.

Hiermee hebt u altijd de oplossing die werkt.

 

Offertes

Angebot_400x200.jpg

- Bindende, heldere offertes die advies, planning, levering en montage betreffen.
- Gedetailleerde indeling van alle afzonderlijke posities, incl. 3D-tekeningen.

Hierdoor krijgt u maximale investerings- en planningszekerheid.

 

Levering

Lieferung_400x200.jpg

Via ons nieuwe bedrijfsinrichtingscentrum in Odelzhausen bij München kunnen wij meer dan 2.000 bedrijfsinrichtingsproducten direct leveren. Onze geschoolde chauffeurs zorgen voor een behoedzaam transport en een exacte levering. U ontvangt de juiste inrichting, op de juiste tijd, op de juiste plaats.

Installatie

Montage_400x200.jpg

Onze geschoolde opbouwteams monteren de bedrijfsinrichtingen exact volgens uw wensen, professioneel en snel. U krijgt een perfecte montage door professionals voor professionals.

Meer informatie