Nos objectifs, nos valeurs, notre profil

Hos Hoffmann plejer vi en værdiorienteret virksomhedskultur, der gør vore medarbejdere i stand til at yde deres bedste og således i mere end 100 år at lægge fundamentet til vores vedvarende succes.

Hoffmann-Kultur står på de 3 søjler Pioneering – Precise – Personal.

Hoffmanns dynamik og den hurtige vækst er fascinerende. Men det er også fascinerende, at vi alligevel altid klarer at forblive vores stærke værdisystem tro i processen.

7375_LP_Unternehmenskultur_Menschen.jpg

Vores holdning: Pioneering

7375_LP_Unternehmenskultur_Pioneering.jpg

Vi søger kreativt efter svar på vores kunders behov. Dermed åbner vi selvbevidst op for nye muligheder. Målestokken for vores innovationer er kvaliteten af vores løsninger.

I en stærkere automatiseret og delvis virtuel verden udvikler Hoffmann software teknologier, der gør det komplette toolmanagement lettere for vores kunder. Således lever vi også i dag ifølge Franz Hoffmanns filosofi – altid at være et skridt forud for udviklingen.

Vores ydelse: Precise

7375_LP_Unternehmenskultur_Precise.jpg

Vores stil: Personal

7375_LP_Unternehmenskultur_Personal.jpg

Vi satser på et tillidsfuldt samarbejde, lytter opmærksomt og kommunikerer respektfuldt. Vores arbejde er præget af gennemsigtighed og passion.

Det, som altid har stået for Hoffmann: Hoffmann-spirit og teamånd blandt kollegerne. Vi giver hinanden stor tillid. På denne tillidsbasis opnår Hoffmann stadigvæk store mål.