Informationer om min eShop

eShop – bestillingsmuligheder

Så alsidige bestillingsmulighederne er i eCommerce, så variabel er også Hoffmann Groups eShop . Spar tid og  undgå fejl og find den optimale ordrevej.

eShop – bestillingsmuligheder
Hvad er mit nye brugernavn?

Dit nye brugernavn sættes sammen af dit hidtidige eShop-nr. og dit brugernavn.
Dit password er det samme.

Eksempel:
Gammelt eShop-nr.: 9532424, brugernavn: Mustermann
Nyt brugernavn: 9532424mustermann

Har du glemt dit password?

På siden "Glemt password" har du altid mulighed for at sætte dit password tilbage.

Artikellister

Ved hjælp af en artikelliste kan du gennemføre bestillingen af artikler, som du regelmæssigt har brug for. Du kan lave lige så mange forlæg, som du vil, og tilordne dem til dine kollegaer, dermed også tilføje og slette artikler.
Enkelte artikler kan du tilføje på produktoversigtssiderne eller produktdetaljesiderne.
Desuden har du mulighed for at gemme en lavet varekurv som artikelliste.

Hurtig registrering

For at kunne gennemføre bestillinger endnu hurtigere, har du mulighed for at importere artikellister som CSV-fil eller tilføje artikler pr. stregkodescanner (eScan).

Sammelbestillinger

For at lave sammelbestillinger lægger du de ønskede artikler i varekurven. Nederst i varekurven finder du et link "TILFØJE TIL SAMMELBESTILLING", vha. et klik på den button kan du tilordne bestillingen til en leveringsadresse.

Til godkendelse

Under "Til godkendelse" finder du alle bestillinger, som du skal godkende, eller som skal frigives af en anden "Godkender". Godkendelsesrettighederne kan ændres af administratoren under området "Bruger".

Personlig profil

I din personlige Profil kan du ændre dine adgangsdata, personlige data og meddelelsesindstillinger. Der vises indskrænkninger ved ordreværdi og du kan bestimme et standardomkostningssted.

Sagsnumre

Under dettee punkt kan du forvalte artikler med sagsnumre. Sagsnumre kan fordeles individuelt under enkeltproduktoversigten.

Ordrer

Alle sendte ordrer inklusive leveringsstatus kan du se under punktet "Ordrer".

Bruger

Her kan administratoren oprette nye brugere og forvalte rettigheder for bestående brugere.

eShop - brugerforvaltning

Hoffmann Groups eShop tilbyder professionelle tools til forvaltningen af dine brugere, en klar definition af ansvarligheder og rettigheder og skræddersyede bestillingsprocesser.

eShop - brugerforvaltning
Omkostningssteder

Her forvalter du dine omkostningsteder (Admin-rettigheder forudsat).

Produktfilter

Ved hjælp af produktfilter kan du indskrænke visnings- eller bestillingsmuligheden for udvalgte artikelområder for dit firmas brugere (Admin-rettigheder forudsat).

Leveringsadresser

Du kan slette , ændre eller oprette nye leveringsadresser (Admin-rettigheder forudsat).

Tilbud

Her ser du alle tilbud, der er tilordnet dit kundenummer.

For at du kan oprette tilbud hhv. udskrive dem, skal rettigheden "må udskrive tilbud" være aktiveret. Denne rettighed kan tildeles af din admin-user.