• Lageret holder lukket onsdag den 01. maj 2024 grundet helligdag i Tyskland. Ordrer ekpederes den 02. maj 2024.
Den elektroniske GARANT drejningsmomenttester HCT tilbyder unikke funktioner og et plus i komfort til en attraktiv pris.
Den elektroniske GARANT drejningsmomenttester HCT tilbyder unikke funktioner og et plus i komfort til en attraktiv pris.

Mere funktionalitet med den elektroniske GARANT drejningsmomenttester HCT

16. mar. 2023

Hoffmann Group Connected Tools (HCT)-produktfamilien vokser og bringer system til momentteknologi. Den første elektroniske momenttester af mærket GARANT sætter nye standarder med unikke funktionaliteter, tilslutningsmuligheder til andre HCT-produkter, nem betjening og digital dokumentation. Den Bluetooth-aktiverede enhed kontrollerer nøjagtigheden af momentværktøjer med en tolerance på plus minus en procent. Den har en hukommelse til op til 1000 målte værdier med tidsstempel og 20 konfigurerbare testcases. Måledataene evalueres automatisk og kan overføres som en CSV-fil til en computer via USB-kabel eller trådløst via Bluetooth til den gratis HCT smartphone-app.

Den elektroniske GARANT momenttester HCT kan bruges til at kontrollere nøjagtigheden af mekaniske og elektroniske momentnøgler eller skruetrækkere, uanset producent. De tre almindelige tilstande "Track", "First Peak" og "Peak Hold" er tilgængelige for en måling. Under målingen udsendes der et signal visuelt via det kontraststærke og betragtningsvinkelstabile 2,8 tommer TFT-farvedisplay med høj kontrast og stabilt synsvinkel samt akustisk, så snart det indstillede målområde er nået. Vurderingen af, om den målte spidsværdi ligger inden for den indstillede måltolerance, sker automatisk. Resultatet vises med grønt (når målområdet er nået) eller rødt (uden for målområdet) og dokumenteres i enhedens interne hukommelse. Måleenhederne er Newton-meter (Nm), Foot-Pound-Force (lbfft) og Pound-Force-Inch (lbfin), og menusprogene er tysk, engelsk, fransk, italiensk og spansk.

Enheden viser yderligere specielle systemfunktioner i kombination med HCT-kompatibelt momentværktøj. Den åbne platform Hoffmann Group Connected Tools (HCT) gør det muligt for værktøjerne at kommunikere med hinanden. Testenheden kan tilsluttes HCT-drejemomentnøgler via Bluetooth og viser derefter sin egen værdi og drejemomentnøglerens værdi parallelt på displayet. Det betyder, at brugeren altid har alle relevante værdier på skærmen. Desuden kan HCT-drejemomentnøgler, der er låst på grund af overbelastning, låses op med testeren. Dette eliminerer unødvendig nedetid, da det ikke længere er nødvendigt at sende momentnøglen ind for at låse den op.

I den gratis HCT smartphone-app vises de indstillede testparametre og de evaluerede måleresultater og kan eksporteres som en CSV-fil. Smartphone-appen kan også bruges til at downloade den nyeste enhedssoftware til testeren via Bluetooth for at aktivere fremtidige funktionsforbedringer. Det bliver endnu mere bekvemt, når testeren snart kan indlæse data i et kvalitetssikringssystem (CAQ) via HCT Windows-appen. Inden starten af en arbejdsproces kan momentværktøjerne derefter kontrolleres via medarbejdervejledning, og resultaterne kan dokumenteres sammen med andre oplysninger om komponenten eller samlingen.

Hoffmann Group Connected Tools (HCT)

Med den åbne platform Hoffmann Group Connected Tools (HCT) driver Hoffmann Group digitaliseringen i værktøjssektoren. Bluetooth-kompatible skydelærer, måleinstrumenter, momentnøgler og 3-punkts indvendige mikrometre fra mærkerne GARANT, HOLEX, Mituyoyo, Bowers Group og Sylvac er nu kompatible med HCT-platformen. Kredsen af anerkendte mærkeproducenter blev for nylig udvidet med tilslutningen af Tesa TLC-radiosystemet, via hvilket skydelærer og højdemålere af mærket Tesa kan sende måledata til HCT's smartphone-app.

Direkte køb

Log ind på din konto

I varekurven

Til varekurven
Til varekurven