• Liebe Kunden, aufgrund von Wartungsarbeiten kann es am 19.4. zu Einschränkungen bei der Bedienung der Produkt Navigation kommen. Die Such-Funktionen stehen uneingeschränkt zur Verfügung.

GARANT GridLine Schränke

Die neue Dimension der Betriebseinrichtung. Mit den innovativen Schränken der GARANT GridLine-Serie stellen wir Ihnen das letzte noch fehlende Element unseres neuen Betriebseinrichtungs-Systems vor. Sie werden staunen, wie einfach und effektiv, wie praktisch und unkompliziert, wie wunderbar modular das neue System funktioniert.

Flügeltürschrank

Schrank ist nicht gleich Schrank. Der beste Beweis dafür sind die neuen Flügeltürschränke der GARANT GridLine-Serie. Ob Nivelliersockel oder LED-Beleuchtung – die Hoffmann Group hat hier ein paar neue Features entwickelt, die Ihnen die tägliche Arbeit erleichtern werden.

  • Sichtfenster in den verwindungssteifen Türen sorgen für eine schnelle Erfassung des Lagerguts, die Vollblechausführung für optimale Sicherheit
  • Schnelle, sichere und einfache Aufstellung durch vier Nivellierschrauben.
  • Beste Sicht durch optionale seitliche LED-Einstrahlung oder mit Einzelfach-Ausleuchtung; einfache Montage durch Magnete.
  • Höchste Sicherheit und perfekte Sauberkeit durch eine moderne Blechkonstruktion mit glatten Flächen ohne Störkanten und mit abgerundeten Ecken.

Schiebetürschrank

Diese Türvariante ist äußerst platzsparend, weil das Öffnen keinen zusätzlichen Platz in Anspruch nimmt. Die neuen Schiebetürschränke der GARANT GridLine-Serie beinhalten die Features der Flügeltürschränke, zusätzlich wurde für die Schiebetüren eine spezielle Arretierung entwickelt.

  • Verwindungssteife Schiebetüren werden in geöffneter und geschlossener Position arretiert.
  • Kabeldurchbruch und Kabelführungen zur kundenindividuellen Bestückung, herausnehmbarer Boden für Kabelmanagement.
  • Übersichtliche Sichtlagerung durch Schrägfachböden aus verzinktem Stahlblech für Hartschaumeinlagen

Gereedschapskast

De nieuwe gereedschapskast uit de GARANT GridLine serie is een echt ruimtewonder. Met het innovatieve ladeconcept kunnen alle alledaagse voorwerpen (gereedschap, schroeven, enz.) in een kleine ruimte worden opgeborgen - perfect in combinatie met de aanpasbare eForm hardschuim inzetstukken voor maximale veiligheid en organisatie.

  • Optimale toegang tot de hele lade dankzij 100% volledig uittrekbare rails in combinatie met het innovatieve ladeconcept voor optimale organisatiesystemen.
  • Comfortabel openen van laden dankzij hoogwaardige aluminium greeplijst voor centrale bediening met één hand.
  • Maximaal comfort onder extreme gebruiksomstandigheden dankzij 2K Haptoprene duwbeugel

Foam inzetstukken zorgen voor nog meer structuur en helderheid

Naar de eForm-configurator

Efficiëntie // Ergonomie // Emotie

EFFICIËNTIE - Hoog laadvermogen, optimaal ruimtegebruik en stabiliteit

Hoge belastbaarheid

  • De gereedschapskasten in de nieuwe GARANT GridLine serie kunnen 2.000 kg dragen.
  • Het totale gewicht van 2.000 kg kan worden verdubbeld - een tweede kast van nog eens twee ton kan bovenop de gereedschapskast worden geplaatst.
  • De standaard draaideurkast kan 1.000 kg dragen, de zware versie tot 1.600 kg.
  • De verrijdbare versies kunnen 500 tot 800 kg dragen, afhankelijk van de wieldiameter.
  • Voor de laden zijn er twee belastingssoorten beschikbaar: tot 75 kg en tot 200 kg.


Optimaal ruimtegebruik en stabiliteit

Wat het nieuwe GARANT GridLine assortiment vooral kenmerkt is de volledige modulariteit. En dit 25 mm raster kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit betekent dat de flexibiliteit niet alleen geldt voor het organisatiesysteem in de lade, maar ook voor het meubel zelf. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om een 1 meter hoge draaideurkast bovenop een gereedschapskast te plaatsen.

EFFICIËNTIE - Snelle, eenvoudige en veilige installatie

De gebruiker kan de open draaideur- of schuifdeurkast nu eenvoudig uitlijnen in het water met behulp van een inbussleutel en vier verstelbare poten. Voorheen was het opstellen van rijen van vijf of meer kasten een bijzondere uitdaging. Dit is nu veel eenvoudiger. Ook aan het veiligheidsaspect is gedacht: omdat alle gaten al geboord zijn, kunnen de kasten ook weer aan elkaar geschroefd worden.

ERGONOMIE - optimale verlichting en veilig werken

Verlichting zoals het hoort. LED profielverlichting is optioneel verkrijgbaar voor de draaideur- en schuifdeurkasten. Deze voldoet aan alle normen. Er zijn twee versies verkrijgbaar die werken volgens het koelkastprincipe. Met de Basic-versie wordt de kast voor 80-85 % verlicht. Met de uitgebreide versie is elk schap 100% verlicht.

In verband met ergonomie en verlichting wordt arbeidsveiligheid steeds belangrijker. Snijgereedschap wordt bijvoorbeeld vaak in deze kasten opgeslagen met de scherpe snijkanten naar boven. Dit vormt een niet te onderschatten risico op letsel, dat door LED-verlichting tot een minimum is beperkt.

EMOTIE - Ongelooflijk goede haptiek

De nieuwe 2K handgrepen bieden meer veiligheid en comfort. Ze liggen perfect in de hand en zijn slipbestendiger dan voorheen. Een andere innovatie is de GARANT rubberen mat. Hiermee kan een grote verscheidenheid aan materialen worden opgeslagen op kasten en in laden zonder dat ze wegglijden. Dankzij de dubbele functie fixeert de mat de op te bergen voorwerpen op hun plaats, terwijl de noppen een stop vormen in zowel de lengte- als de dwarsrichting. Dit betekent dat een rond onderdeel bijvoorbeeld niet in beide richtingen kan wegrollen.

Kasten - Gemaakt in Duitsland

Wanneer u een kast van de Hoffmann Group bestelt, komt de bestelling terecht in Reutlingen bij Stuttgart. Hier wordt op een productieoppervlak van 13.500 m² fabrieksapparatuur voor wereldwijde distributie vervaardigd. GARANT Productions GmbH biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de individuele wensen van klanten. U kunt een product uit de catalogus kiezen of uw eigen kastafmetingen opgeven om een oplossing op maat te ontvangen. Er zijn geen beperkingen wat betreft de eisen van de klant, dus u kunt een product krijgen dat perfect op uw behoeften is afgestemd.

Meer producten van GARANT GridLine

GARANT GridLine ToolCars

Deze werkplaatswagens zijn getalenteerde organisers op wielen.

GARANT GridLine werkbanken

Modulair, elektrisch in hoogte verstelbaar of elektrisch verrijdbaar, voor iedereen is er een geschikt model.

GARANT easyFix accessoires

Organiseer uw werkplekken netjes en efficiënt met de GARANT easyFix haken, houders, planken en dozen.

Direktkauf

Anmelden in Ihrem Konto

Im Warenkorb

Zum Warenkorb
Zum Warenkorb